De Speelboom is een kleinschalige organisatie, die opvang biedt aan kinderen van 0 tot 13 jaar in Rotterdam Kralingen. Op de basisschool de Bavokring verzorgen wij de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 jaar tot 13 jaar oud.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen na schooltijd kunnen thuis komen op de BSO, vandaar dat wij er voor gezorgd hebben dat de groep een huiselijke sfeer uitstraalt. Er zijn veel plekjes waar de kinderen lekker kunnen spelen en ontspannen na een drukke schooldag. We bieden diverse workshops aan en we werken samen de schoolsport vereniging Play Fit. Waardoor de kinderen kunnen sporten onder BSO tijd. De kinderen mogen meedoen aan de workshops en sport activiteiten, maar mogen ook vrij spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

De kinderen tot/met groep 3 halen we uit de klas op, de kinderen vanaf groep 4 mogen zelfstandig naar het lokaal komen. Wij bieden naschoolse-, vakantie- en voorschoolse opvang aan (inclusief ontbijt en warme maaltijd) en zijn geopend van 06:30 uur tot 19:00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melissa Lomé (coördinator BSO) op 06-18417589.

website: www.kinderspeelboom.nl

E-mail: