6.12.2023

Bezoek Koningin

Op woensdag 6 december heeft Hare Majesteit Koningin Maxima een bezoek gebracht aan de Bavokring. De school mag zich namens Meer Muziek in de Klas de eerste flagshipschool van Nederland noemen. De school wordt gezien als een creatief boegbeeld voor andere scholen.

Dit omdat de Bavokring veel aandacht besteedt aan de brede ontwikkeling van de kinderen. Dit wordt gedaan door extra aanbod voor lessen gericht op dans, drama, muziek en sport. Dit wordt gedaan door een samenwerking met de SKVR, Campus Nederland en de Excelsior Foundation.

Koningin Maxima is in gesprek gegaan over de succesfactoren en de uitdagingen. Daarnaast heeft een ze een workshop koken zonder keuken en een les waarbij er creatief omgegaan wordt met een duurzaam vraagstuk bezocht. Ten slotte heeft zij de repetitie van groep 7 voor het Kerstmuziekgala bijgewoond.

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.