26.2.2024

Warme lunch

Vanaf 26 februari eten alle alle kinderen van de school een voedzame, gezonde en warmelunch. Dit geeft de kinderen een boost zodat ze geconcentreerder in de les zitten en zichbeter kunnen focussen. De warme lunch wordt betaald door donateurs van de JEXFoundation en partners hiervan. De maaltijden worden 4 keer per week geleverd door Tommy Tomato. Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 krijgen zo’n maaltijd.

De gratis warme lunch wordt betaald door donateurs van de JEX Foundation en haarpartners. De maaltijden worden dagelijks – behalve op woensdag omdat de lessen dan om 12.15 uur eindigen – geleverd door Tommy Tomato. Alle 300 leerlingen van groep 1 tot en met 8 krijgen zo’n maaltijd.

“De samenwerking die we met de JEX foundation hebben weten te realiseren is uniek in het onderwijs. De warme lunch is een duurzame verbetering van de schooldag en daarmee de ontwikkeling van al onze leerlingen. De uitspraak “it takes a village to raise a child” wordtmet deze samenwerking werkelijkheid. Door vier dagen in de week een warme lunch te verzorgen ontstaat er een positieve impact op het leven van al onze leerlingen, die op verschillende gebieden ongekend groot zal zijn.”

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.